Consilier acuzat de pedofilie, scapă nepedepsit

0
1023

Un consilier local din oraşul prahovean Breaza este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un băiat de 14 ani. Bărbatul a fost reţinut de oamenii legii care i-au întocmit dosar penal pentru act sexual cu un minor. Acesta susține însă că este nevinovat și că totul este o înșcenare a rivalilor politici.

Consilierul Cristian Brotoiu are 36 de ani şi se pare că din luna aprilie a acestui an l-ar fi convins pe un băiat de 14 ani să întreţină raporturi sexuale orale cu el de mai multe ori. După ce au făcut cercetări, poliţiştii au descoperit că zvonurile cu privire la Brotoiu se confirm, iar după ce au strâns suficiente probe l-au reţinut. În Breaza, însă, nimeni nu ştie nimic de escapadele alesului local. Mai mult, acesta urma să fie ”uns” viceprimar.

Cercetările ar fi inceput în momentul în care consilierul s-ar fi lăudat cu noua sa mașină pe pagina de facebook, deși nu ar avea permis de conducere. În plus, în declarația de avere, Bortoiu nu are niciun bun material. Polițiștii au intervievat mai multe persoane, iar unele dintre ele, tineri care lucrează alături de consilier la Asociația pentru Protecția Mediului Înconjurător Prahova, ar fi mărturisit că pentru suma de 50 de lei mai mulți minori ar fi făcut sex oral cu alesul local.

Bărbatul a fost reţinut  miercuri de oamenii legii care i-au întocmit dosar penal pentru act sexual cu un minor. Pe timpul anchetei, bărbatul a susținut că este nevinovat și că totul este o înscenare din partea rivalilor politici.

Ieri acesta ar fi trebuit prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pentru că la ora 15.00 mandatul de reținere a expirat,  iar Judecatoria Câmpina nu l-a chemat, polițiștii au fost obligați să-l elibereze.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =