O femeie din Brăila a murit după ce un copac a căzut peste mașina pe care o conducea

0
1075

Patru persoane au fost rănite, peste 500 de copaci au fost doborâți și zeci de mașini au fost avariate în urma furtunii puternice care s-a abătut asupra Brăilei marți seară.

O femeie de 51 de ani a fost lovită de un copac doborât de vânt, în timp ce se afla în mașină în stațiunea Lacu Sărat . Aceasta a fost internată în comă cu politraumatisme la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Brăila, apoi urma să fie transferată la Spitalul Județean de Urgență Galați.

Din păcate dar starea acesteia s-a agravat , iar marți noapte a decedat.

Soțul femeii decedate, care se afla în aceeași mașină în momentul în care copacul a căzut peste autoturism, a suferit și el mai multe traumatisme, dar starea lui este stbilă și se află internat la Spitalul Județean de Urgență Brăila.

O altă femeie rănită ușor în urma furtunii se află internată în aceeași unitate spitalicească.

“O femeie a fost lovită de un copac doborât de vânt în stațiunea Lacu Sărat și a fost internată cu politraumatisme la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Brăila.  Soțul acesteia se află internat și el în spital, conștient, în stare stabilă. O altă femeie se află internată cu escoriații, este conștientă, la UPU, iar un alt bărbat a fost rănit, dar nu a necesitat internarea”, a declarat lt. col. Stoian.

Peste 500 de copaci au fost doborâți de vânt, 44 de localități au rămas fără curent electric și zeci de autoturisme și acoperișuri au fost avariate în urma furtunii putenice care s-a abătut asupra Brăilei marți seară.

“Au căzut 501 copaci, din care 69 în municipiu și 432 în județ. În acest moment există 44 de localități fără curent electric. Avem 21 autoturisme avariate, dar numărul lor este în creștere și 20 acoperișuri avariate în tot județul”, a declarat lt. col. Stoian.

În ultimele 24 de ore, la nivel naţional au fost emise 91 atenţionări şi avertizări imediate Cod Galben şi Cod Portocaliu de ploi, intensificări ale vântului, descărcări electrice şi grindină de mci dimensiuni. Vremea rea a produs pagabe în 26 localităţi din 11 judeţe.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

21 + = 23