MEDICAMENTE PENTRU VACANȚĂ

0
1315

 

Indiferent dacă alegem muntele sau marea, ca destinație de concediu, medicamentele antiinflamatoare, antialergice, loțiunile și cremele pentru tratarea arsurilor solare și  produsele împotriva înțepăturilor de insecte nu ar trebui să ne lipsească din bagaje. Înainte de a pleca la drum, medicii ne recomandă o vizită la farmacii pentru a pregăti trusa medicală de vacanță.

Călătoriile în familie sunt o experiență minunată pentru părinți și copii deopotrivă, însă nu poate fi lăsată acasă orice grijă și preocupare. Chiar și în vacanță trebuie să avem la îndemână câteva medicamente de bază, pentru a putea combate situațiile neplăcute în care anumite afecțiuni riscă să ne strice concediul. Trusa medicală de vacantță este obligatorie pentru cei care pleacă la drum, iar farmaciștii ne spun ce trebuie să conțină ea.

“Din geanta fiecărui călător nu ar trebui să lipsească în primul rând analgezicele, probiotice, digestive și un antialergic ar fi potrivit”ne sfătuiește Loredana Avădanei- adm. Farmacie.

Cei care merg la mare nu trebuie să uite acasă loțiunile și cremele pentru tratarea arsurilor solare. În cazul copiilor, nu este indicată administrarea de medicamente înainte de a cere sfatul medicului.

Cand alcătuiți lista de medicamente pentru concediu consultați-vă și cu medicul de familie. În cazul în care suferiți de boli cronice, pentru care urmați un tratament și acasă, aveți grijă să includeți și aceste medicamente în bagaj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 6 = 15