Teodorovici: „…acest fel de a fi, de a spune lucrurilor pe nume și mai ales de a acționa, nu este ceea ce acceptă și promovează o mare parte din clasa politică actuală”

0
1149

După ce Eugen Teodorovici a fost demis (vineri, 14 iulie) din funcția de consilier onorific al prim-ministrului Mihai Tudose, acum vine cu susţinerea că de fapt această decizie aparţine „cuiva care doar crede că știe tot ce mișcă în România” și că se aștepta să piardă acest post încă de la numire.

„Nu țineam neapărat să am un punct de vedere, cu atât mai puțin o reacție la decizia premierului Mihai Tudose de demitere din funcția de consilier onorific al domniei sale. În schimb, au fost foarte mulți oameni care m-au întrebat și s-au întrebat în spațiul public de ce o astfel de decizie și mai ales cui aparține? Poate și pentru acest motiv, dar mai ales din respect pentru cei care gândesc și care doresc cu adevărat binele acestei țări, am să fac câteva precizări. Mă așteptam la o astfel de decizie încă de la numirea mea în această funcție, pentru că am știut întotdeauna că acest fel de a fi, de a spune lucrurilor pe nume și mai ales de a acționa, nu este ceea ce acceptă și promovează o mare parte din clasa politică actuală… încă. (…) Cui aparține această decizie? Cu siguranță cuiva care doar crede că știe tot ce mișcă în România, de la economie la justiție, de la sănătate la sistemul social și educație, de la industrie la agricultură etc., luând decizii, din păcate, în consecință!”, a scris sâmbătă Teodorovici pe pagina de Facebook.

Teodorovici a vorbit şi despre aşa zisele orgolii care sunt în PSD la ora actuală.

„Nu cred că este cineva atât de naiv încât să creadă că motivul demiterii mele a fost altul decât acela al exprimării în mod public a unui punct de vedere logic și de bun simț (de altfel un punct de vedere împărtășit dar nu și asumat de mulți dintre cei aflați temporar în funcții cheie!); un punct de vedere despre modul în care se poate și trebuie utilizați banii publici în mod legal, eficient, transparent și mai ales pentru nevoile reale și, exclusiv, în interesul românilor. (…) Pe scurt, argumentul forței a învins forța argumentelor! Dincolo de satisfacerea pentru moment a unor orgolii mărunte și meschine, am convingerea că lucrurile se vor schimba, mai devreme sau mai târziu, așa cum ne dorim cu toții!”, a afirmat senatorul PSD.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 56 = 64