SALVAT DE SCAUNUL AUTO

0
1131

O tânără de 24 de ani şi fetiţa ei în vârstă de 2 ani au ajuns la spital, după ce maşina pe care o conducea femeia a ieşit  de pe şosea, răsturnându-se pe câmp. Din fericire, copilul se afla în scaunul special astfel încât nu a păţit nimic, iar mama a scăpat cu câteva contuzii.

Un copil de 2 ani şi mama lui, o tânără de 24 de ani, au ajuns la spital, după mașina s-a răsturnat pe DN 2B, între localitățile Silistraru și Lacu Sărat, joi seară. La volan se afla chiar tânăra, iar pe bancheta din spate fetiţa, pusă în scaun auto special. Inițial, a fost solicitat și un echipaj de la Descarcerare, crezându-se că mama și fetita au rămas prinse între fiarele mașinii. Ulterior, victimele au fost scoase fără a mai fi necesară intervenția celor de la Descarcerare. Ambele au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe cu salvarea. La prima evaluare medicală făcută la fața locului de medicii de la Ambulanță, s-a constatat că rănile femeii nu sunt grave, iar copilul a fost salvat de scaunul auto special.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că șoferița ar fi scăpat telefonul între scaune și s-ar fi aplecat să îl ridice, moment în care a scăpat mașina de sub control, a părăsit partea carosabilă și s-a rostogolit în șanț. În cauza s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 52 = 59