“Eu pun foarte mult suflet în ceea ce fac, indiferent că este vorba de viaţă profesională sau cea personală!”

0
2338

Diana Ioniță, un artist complex și complet cu planuri estivale fără număr și activitate artistică din plin:

“Eu pun foarte mult suflet în ceea ce fac, indiferent că este vorba de viaţă profesională sau cea personală!”

Profesoară, artist, prezentator de evenimente și când începe weekendul, o ia de la capăt! În aceste ipostaze se află tânăra și talentata Diana Ioniță de ceva timp și cum reușește să le împace de toate, cu zâmbetul pe buze și cum își alocă totuși și timp pentru ea personal, aflați acum, din interviul acordat publicației noastre. În lumina reflectoarelor, Diana Ioniță!

Silvia BUNICĂ:  Cum ai început sezonul estival şi câte spectacole prezentate şi „cântate” ai la activ până acum?

Diana IONIȚĂ: Mă bucură tare mult gândul că fiecare vara şi nou sezon este plin de evenimente frumoase şi spectacole demne de amintiri minunate. Nu stau niciodată să număr câte sunt per total, dar fiecare weekend este înfrumuseţat de aceste momente, ceea ce înseamnă că vara este ocupată în totalitate!

S.B.: Cum merge activitatea ca profesor, ce îţi fac elevii, cum le promovezi activitatea artistică?

D.I.:  Activitatea cu grupurile vocale pe care le coordonez merge din plin. Ne-am făcut puţin curaj şi am realizat debutul grupului junior numit „Amicii ” în faţa camerelor de filmat, participând la diverse emisiuni de profil de pe posturile locale. Dar şi grupul mare merge înainte, cu diverse spectacole câmpeneşti şi evenimente culturale. Tocmai ce am avut parte şi de o petrecere a noastră, pentru realizările pe care le-am avut până acum, pentru că unul din principiile grupurilor noastre este acela că ” după muncă vine şi răsplata”!

S.B.:  Pe plan personal, eşti într-o nouă etapă, iubeşti cu emoţii, resposabilitate, pasiune, aşa cum te cunoaştem din plan profesional?

D.I.: Eu pun foarte mult suflet în ceea ce fac, indiferent că este vorba de viaţă profesională sau cea personală. Deşi m-am dedicat în mare parte vieţii profesionale, încerc să nu uit de mine şi, deşi nu-mi place să-mi expun viaţa persoanală, pot afirma faptul că acum sunt un om fericit şi împlinit şi pe plan personal! Vă dau eu mai multe detalii, la timpul potrivit!

S.B.:  Revenim la latura artistică, pe unde te vor mai ascultă buzoienii până la sfârşitul verii?

D.I.: Ne întâlnim în fiecare weekend la spectacolele câmpeneşti. Pe 23 iulie le dau întâlnire la Zilele Monteoru, iar pe 15 August la Valea Salciei, la ambele spectacole având rolul şi de prezentator. Totodată, pagina mea de Facebook- Diana Ioniţă Pagină Artist- este disponibilă oricând, aşa că acolo îi aştept pe toţi cei care doresc să-mi împărtăşească diverse gânduri, acolo să o facă!

 S.B.:  O scurtă evadare, la mare, piscină, câteva zile de relaxare, când mai ai timp şi tu de bronz şi soare?

D.I: Vara este suficient de lungă încât să mă pot bucura şi de câteva zile de stat la soare şi la mare, de aceea voi evada cât de curând 2-3 zile, ca să-mi încarc bateriile pentru restul sezonului!

Interviu realizat de SILVIA BUNICĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 1 =