Moarte suspectă. A murit la 10 ore după ce a dat naştere unui copil

0
2871

O femeie de 30 de ani a murit la 10 ore după ce a adus un copil pe lume, într-un spital privat din Bucureşti. Rudele îl acuză acum pe medicul care s-a ocupat de naştere de malpraxis.

Alexandra aştepta cu nerăbdare să aducă pe lume primul ei copil, un băieţel. A ajuns la spitalul privat înainte de termen şi asta pentru că nu se simţea bine. Avea tensiunea mare, iar medicii au dus-o direct în sala de operaţie unde a născut prin cezariană.

După naştere, femeia a fost dusă de urgenţă la terapie intensivă. Dupa 10 ore, aceasta a intrat în stop cardio-respirator şi a murit. Rudele nu au ştiut nicio clipă ca starea Alexandrei s-a înrautăţit. Vestea a căzut ca un trăsnet.

Mama Alexandrei a stat alaturi de ea la spital însă nu i-a fost permis să-si vadă fata după ce a născut.

Medicul de la spitalul privat este acum acuzat de familie că nu a monitorizat-o pe Alexandra după naştere şi că nu i-au fost administrate toate injecţiile necesare.

Pe lângă medicii legişti familia a adus şi un expert la efectuarea necropsiei. Principala cauză a morţii ar fi un edem pulmonar.

Familia tinerei cere să se facă dreptate.

A fost depusă o plângere iar acum procurorii vor face cercetări pentru a stabili cine se face vinovat de moartea tinerei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 43 = 46