Victor Benescu: “În industria Fitness-ului nu poți avea succes, dacă nu eşti foarte bun în ceea ce faci!”

0
1720

Victor Benescu, un mastertrainer ce recunoaște că pasiunea transformată în job este drumul clar către împlinirea profesională:

“În industria Fitness-ului nu poți avea succes, dacă nu eşti foarte bun în ceea ce faci!”

În fiecare weekend are competiții sportive, săptămânal își motivează elevii să facă mișcare, când simte nevoia de o pauză își face bagajul și savurează câteva zile de concediu, însă cum arată bagajul său de vacanță și cu ce rezultate s-a întors zilele acestea din 3 triatloane buzoianul Victor Benescu?

Silvia BUNICĂ: Început de vară promiţător, deja 2 concursuri la activ, activitate intensă de clase şi PT la Râmnicu Sărat, cum au fost weekendurile acestea pentru tine?

Victor BENESCU: Salutare tuturor cititorilor! Au fost 3 concursuri la activ, foarte frumoase şi grele totodată. La Rm. Sărat activitatea la clase şi la PT s-a dezvoltat foarte rapid şi frumos şi datorită faptului că râmnicenii sunt foarte dornici de mişcare, sport, mai ales de calitate. O dezvoltare foarte puternică am avut şi pe segmentul cursurilor de Instructor Fitness şi Personal Trainer asta şi datorită faptului că aceste cursuri se fac în Buzău, fără a fi nevoie de multe deplasări la Bucureşti (ceea ce duce la un cost semnificativ mai mare suportat de cursant), iar în plus aceste cursuri sunt recunoscute de către Ministerul Muncii, și pe plan  internațional, în peste 65 de ţări.

S.B.: Ce sentimente şi ce concluzii s-au evidenţiat după aceste 3 triatloane?

V.B.: Cele 3 concursuri (un Ultra Trail de 50 km şi două Triatloane) mi-au adus foarte multe beneficii, atât fizice, sociale şi extraordinar de multă experienţă. Ca un mare minus pentru mine este lipsa unui bazin în care să mă pot antrena la înot şi chiar lipsa unui sponsor care, împreună cu mine, să putem aduce o contribuţie la dezvoltarea sportului mult mai mare în judeţul Buzău.

S.B.: S-au finalizat şi concursurile de instructori, ţi s-a mărit echipa, ce ţi-au transmis elevii după cele două cicluri de pregătire complete?

V.B.: Elevii mei de la cursurile de Instructor Fitness şi Personal Trainer au evoluţii foarte rapide şi spectaculoase, ceea ce mă fac să fiu foarte mândru de profesionalismul de care dau dovadă, mai ales că în industria Fitness-ului nu poți avea succes, dacă nu eşti foarte bun în ceea ce faci!

S.B.: Cum mai merge mişcare acasă, la Râmnicu Sărat, mai au forţă şi energie femeile, nu fug în concediu?

V.B.: Cum spuneam mai devreme, la Râmnicu Sărat programele de mişcare merg foarte bine, chiar dacă şi aici oamenii (clienţii) au mai plecat în această săptămână în concedii, cei rămaşi vin la sală cu aceiași determinare şi hotărâre ca în prima zi de antrenament.

S.B.: Continuă căldură, evadarea la mare, soare, tu concediu când serveşti şi unde?

V.B.: Concediul meu este mai atipic, în sensul că am competiţii cam în fiecare weekend, iar când nu am competiţii, am cursuri de Instructor Fitness. Totuşi, sper să ajung 10 zile în Grecia prin luna august.

S.B.: O întrebare puţin mai indiscretă, apropo de concediu, cum arată bagajul tău? Îţi lipsesc accesoriile de fitness?

V.B.: Evident din bagajul meu de concediu nu lipsesc Trx-ul, ochelarii de înot, pantofii de alergare, iar în funcţie de mijlocul de transport, chiar şi cursier

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

88 + = 90