Drumul European 85 supranumit ȘOSEAUA MORŢII

0
1719

Drumul European 85, care leagă Capitala de Moldova, declarat cea mai periculoasă sosea din țară, din cauza numărului mare de accidente mortale, continua să facă victime. În primele 6 luni ale anului, doar pe tronsonul care tranzitează județul Buzău, au avut loc 14 accidentre grave, soldate cu 5 morti si 14 raniti grav. Viteza neadaptată condițiilor de drum și indisciplina pietonilor constituie principalii factori în cazul producerii accidentelor rutiere pe șoseaua europeană.

Drmul European 85, care leagă Capitala de Moldova, este șoseaua pe care mor cei mai mulți participanți la trafic. Polițiștii de la Serviciul Rutier Buzău spun că în ciuda numeroaselor acțiuni de descurajare a vitezomanilor și a numeroaselor amenzi acordate șoferilor, pe tronsonul de drum care tranzitează judeţul Buzău continuă să se producă evenimente grave. 14 accidente grave au avut loc aici, în primele șase luni ale anului 2017. Cinci persoane au murit iar alte 14 au fost rănite grav.

Potrivit cms. șef Silviu Dinu, șef SPR Buzău principalele cauze ale accidentelor grave sunt viteza excesivă şi indisciplina pietonilor.

Cele mai multe evenimente rutiere produse pe drumul European 85, au loc pe tronsonul Buzău – Rm. Sărat.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

69 + = 70