BĂTRÂNĂ ÎNȘELATĂ

0
1687

O bătrână de 86 de ani, din Buzau, a rămas fără moştenirea de-o viaţă după ce a făcut greşeala să primească în casă două escroace profesioniste. După ce au amăgit-o pe batrână cu o ofertă imbatabilă la săpunuri şi obiecte casnice, cele două infractoare au insistat să intre în apartament ca să-şi expună toată marfaSub ochii femeii, cele două hoaţe au fugit însă cu tot ce le-a picat în mână,

Câteva secunde de neatenţie au fost de-ajuns ca două escroace să opereze ca la carte în casa unei bătrâne din Buzău şi să fure tot ce le-a picat în mână: bani, bijuterii şi diverse obiecte. Femeile s-au prezentat la ușa bătrânei cu săpunuri și diferite obiecte de uz casnic.

Pe lângă o sumă de bani pe care bătrâna o păstra la vedere, hoaţele au furat şi două inele de aur foarte vechi, pe care păgubaşa le avea ca moştenire de familie.

După ce şi-a dat seama că a fost victima unor escroace care au acţionat profesionist, bătrâna a cerut ajutorul poliţiei, care deja a demarat cercetări pentru prinderea celor două tinere acuzate de furt calificat.

Culmea este că victima furtului nu este la prima ispravă de acest gen. În urmă cu cinci ani, bătrâna a mai căzut pradă a două escroace din Galaţi, care au reuşit să fure o sumă consistentă de bani tot după ce au fost primite în casă. Poliţiştii îi sfătuiesc mai ales pe bătrânii fără ajutor să fie foarte atenţi pe cine primesc în locuinţe ca să nu cadă pradă unor infractori foarte periculoşi. În cele mai multe cazuri, cei care cad pradă escrocilor sunt cei îmbiaţi cu oferte foarte avantajoase de către așa zisii vânzători care umblă din uşă în uşă în această perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =