Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, este atent urmărit de Sorin Grindeanu.

0
1319

Fostul premier, Sorin Grindeanu, vede o schimbare în noul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader. Acesta spune că îl va urmări îndeaproape în privința pragului la abuzul în serviciu.

”S-au mai intamplat niste lucruri din acel moment si pana acum. Daca stam sa privim in spate, au aparut anumite decizii ale CCR care spun ca e obligatoriu sa existe prag, sigur nu se spune valoarea pragului. In urma cu o luna a existat aceasta decizie a CCR.

Am vazut ca a aparut o alta decizie legata de neglijenta in serviciu. Urmaresc cu foarte mare interes pozitia dlui Tudorel Toader şi vreau să văd ce face pentru ca din acest punct de vedere, eu cand l-am propus era alt Tudorel Toader fata de cel de acum. Îngăduiţi-mi să vad cu ce proiect vine dl Toader, proiect de lege sper sa fie, legat de deciziile CCR in raport cu Codul penal si Codul de procedura penala. Sunt extrem de curios.

Nu sunt lucruri iesite din comun si nu sunt secrete extraordinare, dar ca sa existe un intreg care sa explice inceputul mai trebuie să fi parcurs o etapa. Cea care urmeaza. Cea in care Ministerul Justitiei va trebui să vina cu acest proiect de lege unde sa ne spuna si cat e pragul si alte lucruri, poate.

Parerea mea legata de prag este ca eu as fi mers ori pe salariul minim pe economie, ori pe un prag de 1 leu. Eu in aceasta perioada am incercat sa nu intru in deciziile care veneau dinspre Ministerul justitiei.

E un domeniu in care specialistii trebuie sa isi spuna punctul de vedere, un domeniu in care deciziile nu ar trebui luate ca la Ministerul Energiei sau Economiei.”, a declarat Sorin Grindeanu, la Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 37 = 45