Scandal pentru locurile de parcare

0
1387

Lipsa locurilor de parcare, dar și nepăsarea unor șoferi pot isca adevarate scandaluri. S-a întâmplat și astăzi în centrul orașului Buzău unde patronul unui magazin a fost blocat de o altă mașină parcată în spatele autoturismului său. Cum șoferul autovehicolului vinovat de incident nu era de găsit, patronul a fost nevoit să apeleze la Poliția Locală pentru a putea să plece la drum.  

Lipsa locurilor de parcare din centrul Buzăului este vizibilă și pe străzile lăturalnice, unde șoferii își pot găsi cu greu un loc de staționare. Asta s-a întamplat și astăzi când șoferul unui autoturism a fost bucuros când a descoperit un singur loc disponibil lângă un magazin. Nu a observat că în fața sa mai era parcată o mașina, care, la rândul ei, avea în spate un autovehicul. Bărbatul a parcat și a plecat liniștit. La scurt timp, patronul magazinului a descoperit că mașina sa fusese prinsă între două autoturisme și nu mai poate pleca. A încercat în zadar să-l găsească pe șoferul care parcase cu nepăsare.

“Vin mașini fel și fel, blochează celelalte mașini și nu lasă un număr de telefon. Eu am un număr de telefon afișat, dacă ar fi fost ceva venea să mă caute, să mă sune. Aici vin oamenii, lasă mașina și pleacă. (…) Vrem să ne lase și nouă posibilitatea să venim în zonă, câteva societăți, pe partea noastră, să nu mai parcheze alte mașini. Să vină să marcheze. Toată lumea vine și parchează în zona noastră, iar noi cei care venim să aprovizionăm magazinele nu avem pe unde din această cauză ” a spus unul din patronii nemulțumiți.

Patronul a așteptat o jumătate de oră lângă mașină și pentru că șoferul neglijent nu a apărut, a sunat la Poliția Locală. Agentii au identificat proprietarul mașinii șI l-au căutat la domiciliu pentru a-l sancționa.

Lipsa locurilor de parcare din Buzău degenerează în conflicte din ce mai dese. Șoferii dau vina pe administrația locală care nu ia nicio măsura pentru fluidizarea traficului și pentru asigurarea locurilor de parcare.

Șoferii din Buzău reclamă nu doar lipsa locurilor de parcare ci și traficul din ce în ce mai aglomerat și străzile pline de gropi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 33 = 39