TREI RĂNIȚI

0
1481

Trei persoane au ajuns la spital, iar două autoturisme au fost avariate, în urma unei tamponări produse astăzi, pe podul aflat la intrarea în localitatea buzoiană Râmnicelu. Un şofer care circula pe Drumul Naţional 22, dinspre Rm. Sărat, a intrat pe contrasens şi a izbit frontal o maşină, care circula regulamentar. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Tamponarea s-a produs astăzi, în jurul orei 13,30, pe Drumul Naţional 22, care leagă Rm. Sărat de Brăila. Pe podul aflat la intrarea în localitatea buzoiană Râmnicelu, şoferul unui Matiz a intrat pe contrasens şi a izbit frontal o maşină, care circula regulamentar. În urma impactului, cei doi conducători auto, dar şi un pasager au fost răniţi uşor. Ei au fost transportaţi însă la Spitalul Municipal Rm. Sărat pentru că acuzau unele dureri. La faţa locului au sosit poliţiştii, care au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul Dragger, care a arătat că niciunul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice.

Conducătorul auto care se va dovedi vinovat de producerea tamponării va trebui să suporte costurile reparaţiilor celor două maşini, dat fiind faptul că acestea au suferit avarii semnificative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =