HOROSCOP 30 IUNIE – 6 IULIE

0
4813

Berbec

Veţi avea oportunitatea să vă ocupaţi de problemele carierei pe care, chiar dacă nu le rezolvaţi întru-totul, măcar le minimalizaţi efectul aducând transformări sau adaptându-vă la schimbări.

Taur

Veşti,informaţii, poate chestiuni importante despre care nu ştiaţi mare lucru, apar acum şi vă pot afecta direct din punct de vedere al cheltuielilor neprevăzute pe care sunteţi obligaţi să le faceţi.

Gemeni

Problemele financiare, datoriile, împrumuturile ,taxele şi impozitele continuă să vă apese , ca de altfel şi frustrările, nervozitatea izvorâte din faptul că simţiţi că visul vostru nu poate fi atins .

Rac

Puterile astrale continuă să vă aducă la apogeu însă rezultatele întârzie să apară. Există un inamic numărul 1 şi acesta se numeşte nemulţumirea din plictiseală. Provocările primite vin pentru a vă scoate din letargie.

Leu

Casa spiritualităţii continuă să fie activată de 3 planete puternice acolo şi bine aţi face dacă v-aţi ocupa de dezvoltarea acestei direcţii, fie prin cursuri, fie prin meditaţii, fie prin acordarea unei importanţe deosebite viselor.

Fecioara

Sectorul amoros este funcţional însă complicat. Poate că cineva şi-ar dori sincer să faceţi parte din viaţa lui dar asta înseamnă ca voi să renunţaţi la tabieturile şi stilul de viaţă de până acum . Nu prea sunteţi hotărâţi să faceţi pasul.

Balanţă

Puterea personală creşte, odată cu faptul că deveniţi din ce în ce mai obiectivi. Sunteţi tentaţi să ajungeţi mereu la consens prin negociere, mai ales dacă situaţiile traversate ţin de zona carierei.

Scorpion

Vin veşti, pe cât de provocatoare ,pe atât de interesante. Ele vă energizează şi vă determină să fiţi bătăioşi în a vă exprima ideile şi opiniile. Traversaţi ceva discuţii la locul de muncă.

Săgetător

Saturn stăpâneşte sectorul banilor şi, atâta timp cât încă mai este retrograd, acest domeniu are nevoie de restructurare, ordine şi economie , pentru că veniturile vin cu întârziere .

Capricorn

Traversaţi o perioadă de discutiii în contradictoriu cu perechea voastră, ele având ca subiect –banii, mai bine spus modul în care îi cheltuiţi şi care nu e pe placul domniei sale. Cu răbdare, cu diplomaţie, trece şi duşul ăsta rece.

Vărsător

Sănătatea are nevoie de atenţie în continuare pentru că există neplăcuta situaţie de a traversa momente de slăbiciune a organismului. Dacă nu, probabil că vă supuneţi unui regim alimentar.

Peşti

Acceptaţi ieşirile cu prietenii şi poate că va fi mai bine pentru voi dacă aţi merge singuri la ele, e în interesul vostru pentru că acolo pot fi susţinute  discuţii utile despre job şi carieră.

Horoscop realizat de Lorina Alice Skat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 4 =