MOARTE SUSPECTĂ

0
1490
Sursa foto: Arhivă

Un tânăr de 25 de ani, din localitatea buzoiană Smeeni, a murit azi-noapte, după ce s-ar fi luat la bătaie cu fratele său, cu trei ani mai mic. Conflictul ar fi avut loc pe fondul consumului de alcool. O anchetă criminalistică a fost deja demarată, sub coordonarea procurorului de caz.

Victima se numește Ionuț Toma și avea 25 de ani. Ieri, el s-ar fi aflat toată ziua în vizită la fratele său, Cosmin, în vârstă de 22 de ani. Spre seară, cei doi au mers la un bar din localitate, unde ar fi consumat alcool. Pe drumul de întoarcere către casă, în jurul orei 1 noaptea, frații s-au luat la ceartă și puțin a lipsit până la prima lovitură.
Martorii spun că fratele mai mic l-a lovit în mod repetat pe Ionuț, încercând la un moment dat să îl arunce în fața mașinii. Cunoscut cu afecțiuni medicale, tânărul a decedat la scurt timp. Localnicii care ar fi asistat la întreaga scenă vorbesc despre o violență ieșită din comun. Suspectul ar fi încercat să pună totul pe seama afecțiunilor medicale ale tânărului. Necropsia va stabili exact ce anume a provocat decesul bărbatului de 25 de ani.

La câteva zeci de minute de la incident, suspectul principal în acest caz a fost ridicat de politisti si internat la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Săpoca, unde va sta până la elucidarea împrejurărilor în care a survenit moartea fratelui sau.
O anchetă criminalistică a fost deja demarată, sub coordonarea procurorului de caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 28 = 38