SUB CONTROL JUDICIAR

0
1385

Cetăţeanul american, student la medicină în Constanţa, bănuit că ar fi drogat şi violat doi tineri, a fost plasat de judecătorii constănţeni sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile.

Acesta fusese reţinut după ce tinerii au reclamat faptul că au fost agresaţi sexual, iar americanul i-ar fi adormit mai întâi cu un medicament. Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă. Doi tineri din Medgidia , de 20, respectiv 21 de ani, susţin că bărbatul le-ar fi administrat un somnifer, după care i-ar fi agresat sexual. Anchetatorii au stabilit că americanul invită tineri în locuinţa sa, unde le administra benzodiazepine cu care îi adormea, iar apoi îi viola.

Anchetă împotriva studentului american a fost declanşată după o banală tamponare produsă în Constanţa, pe 10 iunie. Tânărul de la volan era incoerent şi părea beat sau drogat. A declarat că şi-a petrecut noaptea cu un american şi că, probabil, acesta i-a pus ceva în băutură că să-l determine să facă sex cu el.

Studentul american îşi racola victimele într-un club de la malul mării, aşa că anchetatorii i-au întins capcană în mediul lui favorit. Pentru întâlnirea cu suspectul de viol, poliţiştii constănţeni de la Operaţiuni Speciale au organizat o acţiune complexă în staţiunea Mamaia, folosind un investigator sub acoperire. Ulterior, la percheziţiile în casă şi maşină bărbatului au fost descoperite 5 laptopuri, un digital video recorder, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor şi diferite obiecte destinate obţinerii satisfacţiei sexuale. Cetăţeanul American a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, decizia judecătorilor constănţeni nefiind definiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 77 = 79