GĂSIT MORT PE MARGINEA DRUMULUI

0
1446

Moarte suspecta la Braila. Un tânăr de 23 de ani a fost găsit decedat la marginea şoselei de către un taximetrist. Rudele spun ca, fie a fost batut, fie a fost victima unui accident rutier. Familia spune ca nu va avea liniste pană nu primeşte un răspuns clar cu privire la ce i s-a întâmplat tânărului.

Tânărul a fost găsit decedat, joi noaptea, în jurul orei 03.00, pe partea carosabilă a şoselei de către un taximetrist. Familia, care a ridicat de abia vineri seara corpul neînsufleţit al tânărului de la medicină legală, refuză să-l îngroape până nu se lămureşte clar în ce context a murit tânărul şi ce s-a întâmplat în fatidica noapte. Rudele victimei povestesc că joi dimineaţă, în jurul orei 03.00, tânărul a plecat de acasă, pe bicicletă, până la un chioşc din cartier, insa acolo ar fi avut o altercaţie cu un grup de 3 tineri, iar, după câteva minute, tânărul de 23 de ani a fost găsit căzut pe carosabil, cu bicicleta peste el. Pe certificatul medico-legal e scris la cauza decesului „insuficientă respiratorie”, dar mai jos e trecut „violenţă”. Familia are 2 variante: ori a fost bătut de cei 3 tineri, ori a fost victima unui accident rutier.

Taximetristul care l-a gasit povesteste ce a vazut. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate,  în ce condiţii a survenit moartea tânărului şi dacă a fost sau nu vorba despre vreun atac violent.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 3 =