S-A ARUNCAT DE LA ETAJUL 7

0
499

Moarte învăluită în mister la Constanţa. Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit fără suflare la doar câţiva metri de blocul în care locuia. Oamenii legii cred că cel mai probabil s-a sinucis, pentru că nu existau alte urme de violenţă pe trupul lui, însă cazul a fost preluat de procurorii criminalişti.

Tragedia s-a petrecut ieri dupa-amiaza. Locatarii din zona au auzit o bubutitura puternica,  insa nu s-au gandit o secunda ca cineva s-ar fi putut arunca de la balcon. Si totusi la 112 cineva anunta ca o persoana s-a aruncat de la etajul 7. Imediat la fata locului au sosit medicii de la ambulanta. O echipa de criminalisti a fost chemata la fata locului, iar zona a fost delimitata. S-au prelevat probe si amprente,  insa se pare ca nu exista dubii cu privire la modul in care a survenit decesul.

Se pare ca barbatul nu era la prima tentativa de suicid. In urma cu doua zile a incercat sa isi puna capat zilelor si a inghitit mai multe pastile. Era in depresie si se afla sub tratament psihiatric. Cazul este cercetat acum de procurori.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ