HOROSCOP 23-29 IUNIE

0
4252

Berbec

Nu-i exclus să traversaţi deziluzii şi dezamăgiri, să aveţi pierderi şi să vă apese astfel de probleme. Nu priviţi în esenţă atât de negru lucrurile, ci gândiţi-vă că poate ceea ce aveţi de pierdut acum devenise inutil.

Taur

Poziţia lui Mercur ,deşi stimulează gândirea , v-ar putea conduce spre tendinţe agresive ori spre graba de a vorbi înainte de a gândi, de a vă pierde cumpătul şi a fi chiar tupeişti şi nepoliticoşi cu colegii de muncă. Stăpâniţi şi calmaţi această energie !

Gemeni

E o perioadă în care creativitatea, originalitatea, pofta de viaţă şi cheful de a socializa, dar şi stima de sine s-ar putea afla în prim plan. Inclusiv capitolul sentimental este activ, dragostea şi pasiunea îşi spun acum cuvântul, şi nu oricum, ci obligându-vă să adoptaţi o anumită atitudine acolo unde s-a exagerat.

Rac

Problemele din cuplu revin din nou pe tapet, cu scopul de a oferi şansa unora să rezolve divergenţe de altădată. Găsiţi-vă mai mult timp pentru a comunica cu persoana iubită, căci acum veţi descoperi calea prin care să ajungeţi la un echilibru în relaţie!

Leu

Oricâtă bunăvoinţa aţi avea, oricâte variante a-ţi gândi , încă vă mai simţiţi împiedicaţi în acţiunile pe care aţi dori să le porniţi. Probabil că mai e ceva nerezolvat în trecut, de care bine ar fi să vă ocupaţi. Retragerea nu vă prieşte ci e indicat să vă înconjuraţi de oameni!

Fecioara

Universul vă invită să vă definiţi mai clar viitorul şi vă este greu să discerneţi diferenţa între ceea ce vă doriţi şi ceea ce vă împiedică să ajungeţi să atingeţi ţinta propusă, cel puţin din punct de vedere al carierei. Încercaţi să nu lăsaţi nimic la voia întâmplării!

Balanţă

Totul vă îndeamnă acum la multă răbdare, iar dacă planificaţi ceva, să o faceţi doar pe termen scurt. Deschidere aveţi spre rezolvarea obligaţiilor de zi cu zi , iar cu Neptun în acest sector, vă sfătuiesc să nu treceţi nimic cu vederea din sarcinile cotidiene.

Scorpion

Veţi realiza că aveţi multe goluri de umplut şi că încercările voastre de a pune presiune aşa încât alţii să vă accepte obligat-forţat ideile , nu au făcut altceva decât au inflamat nişte situaţii. A încerca să preluaţi acum controlul nu este o idee bună .

Săgetător

Optimismul vă poate da încredere că puteţi depăşi bariere. Totul cu o condiţie: să nu cumva să lăsaţi un anturaj toxic să vă strice starea de spirit. Nu toată lumea e exuberantă ca voi şi dacă vă înconjuraţi de persoane pesimiste, riscaţi să le împrumutaţi energia.

Capricorn

În cuplu aveţi tendinţa de a acapara întregul dialog, de a monopoliza ideile şi de a-l reduce pe partener la tăcere. Nu că ar fi rea o astfel de atitudine, dar celălalt o va simţi prea abruptă şi uneori cu un ton prea ridicat.

Vărsător

Doriţi să faceţi totul că la carte, să gestionaţi de toate, chiar şi lucruri ori probleme care nu vă privesc. Nu luaţi tot anturajul sub aripa voastră ocrotitoare, mai lăsaţi persoanele din jur să se descurce şi singure pentru că altfel vă extenuaţi.

Peşti

In carieră lucrurile sunt complexe şi nimic din ce vă propuneţi nu iese uşor. Veţi rămâne în urmă cu nişte chestiuni de rezolvat, ceva se întâmplă şi apar tulburări în proiectele voastre. E nevoie de răbdare.

Horoscop realizat de Lorina Alice Skat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 51 = 53