A PLONJAT CU MAȘINA ÎN CANAL

0
1099

Operaţiune ciudată a pompierilor brăileni în miez de noapte. Scafandrii din cadrul ISU Brăila au fost chemaţi să verifice dacă la bordul unui autoturism căzut într-un canal de irigaţii de pe marginea şoselei Dig, care face legătură dintre Brăila şi Galaţi se află cineva, după ce un apel la 112 a pus pe jar forţele de ordine. Din fericire, în maşină nu se mai afla nimeni. În urma cercetărilor s-a stabilit că autoturismul aparţine unui tânăr din Brăila, care ar fi pierdut controlul volanului, sărind de pe dig în canalul de irigaţii. În momentul accidentului, în autoturism se aflau mai mulţi tineri, care au reuşit să iasă înainte ca acesta să se scufunde .

Sosiţi la faţa locului, oamenii legii au văzut, în canalul de irigaţii, adânc de 6 metri, un autoturism complet imersat în apă şi nişte pete de sânge pe jos. După urme, maşina care a părăsit carosabilul, a trecut la mustaţă printre două ţevi, plonjând în apă. Scafandrii chemaţi la faţa locului au confirmat faptul că maşina este însă goală.

Se pare că maşina aparţine unui tânăr din Brăila, care, nu se ştie din ce motiv, a pierdut controlul volanului, sărind de pe dig în canalul de irigaţii. În autoturism s-ar fi aflat mai mulţi tineri, care au reuşit însă să iasă în timp util din maşina care se scufunda. De frică, imediat după incident, tinerii s-au făcut nevăzuţi. Dacă unul dintre ei s-a rănit în timpul cascadoriei, se pare că rănile nu sunt însă grave, deorece la faţa locului nu a fost solicitată nicio ambulanţă şi nimeni nu s-a prezentat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Maşina a rămas deocamdată în apă, proprietarul fiind nevoit ca în cel mai scurt timp să o scoată din canal. În caz contrar, acesta riscă o amendă de la Garda de Mediu, pentru poluarea mediului înconjurător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 4 =