DIRECT ÎN GARD

0
1249

Un brăilean s-a trezit cu o maşină în curte, după ce mai întâi i-a dărâmat gardul. Autoturismul scăpat de sub control a fost lovit de un altul care nu a acordat prioritate. Accidentul s-a petrecut pe o arteră principală din Brăila, aproape de ieşirea din municipiu.

La câteva ore, un alt accident similar s-a întâmplat, de data aceasta în localitatea brăileană Tichileşti. În urma evenimentelor rutiere, 3 persoane au ajuns la spital, însă sunt în afara oricărui pericol. Primul accident s-a petrecut pe Şoseaua Buzăului, aproape de ieşirea din oraş. Şoferul unui autoturism Renault a virat brusc stânga fără să se asigure, lovind în plin un BMW, care, din impact, a trecut printr-un gard de beton, oprindu-se în curtea unei case. Mama proprietarului, o bătrână de 80 de ani, era singură acasă, în acel moment. În impact a fost rănit şoferul Renaultului, care a ajuns la spital cu răni care nu îi pun viaţa în pericol.
 La scurt timp, un accident similar s-a produs şi în localitatea brăileană Tichileşti. De această dată, şoferul unei autoutilitare nu a acordat prioritate şi a lovit în plin un Opel, care circulă regulamentar dar care avea viteză mare. Din lovitură autoturismul s-a răsucit şi a lovit gardul unei case. Bărbatul aflat de partea cealaltă a gardului a suferit lovituri la cap, fiind transportat la spital, în stare stabilă. Şoferul Opelului a rămas încarcerat, fiind scos de martori, până la sosirea pompierilor. Şi acesta a ajuns la spital, însă este în afara oricărui pericol.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 1 = 9