DIRECT ÎN GARD

0
457

Un brăilean s-a trezit cu o maşină în curte, după ce mai întâi i-a dărâmat gardul. Autoturismul scăpat de sub control a fost lovit de un altul care nu a acordat prioritate. Accidentul s-a petrecut pe o arteră principală din Brăila, aproape de ieşirea din municipiu.

La câteva ore, un alt accident similar s-a întâmplat, de data aceasta în localitatea brăileană Tichileşti. În urma evenimentelor rutiere, 3 persoane au ajuns la spital, însă sunt în afara oricărui pericol. Primul accident s-a petrecut pe Şoseaua Buzăului, aproape de ieşirea din oraş. Şoferul unui autoturism Renault a virat brusc stânga fără să se asigure, lovind în plin un BMW, care, din impact, a trecut printr-un gard de beton, oprindu-se în curtea unei case. Mama proprietarului, o bătrână de 80 de ani, era singură acasă, în acel moment. În impact a fost rănit şoferul Renaultului, care a ajuns la spital cu răni care nu îi pun viaţa în pericol.
 La scurt timp, un accident similar s-a produs şi în localitatea brăileană Tichileşti. De această dată, şoferul unei autoutilitare nu a acordat prioritate şi a lovit în plin un Opel, care circulă regulamentar dar care avea viteză mare. Din lovitură autoturismul s-a răsucit şi a lovit gardul unei case. Bărbatul aflat de partea cealaltă a gardului a suferit lovituri la cap, fiind transportat la spital, în stare stabilă. Şoferul Opelului a rămas încarcerat, fiind scos de martori, până la sosirea pompierilor. Şi acesta a ajuns la spital, însă este în afara oricărui pericol.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ