ASFALTARE ÎN TIMP RECORD

0
1769

Record de asfaltare în judeţul Buzău! Un tronson de 11 kilometri de drum, între două localități din Bărăgan, a fost reabilitat în doar 20 de zile. Este vorba de drumul județean dintre comunele Smeeni și Brădeanu, șosea care nu mai fusese asfaltată de 20 de ani. Conducerea Consiliului Județean Buzau anunță că în această vară, vor fi asfaltate complet alte câteva drumuri din zona de câmpie a județului.

Autorităţile buzoiene au finalizat lucrările de asfaltare a unui tronson de aproximativ 11 kilometri, de pe Drumul judetean 203D, între localităţile buzoiene Smeeni și Brădeanu, drum care nu mai fusese asfaltat de 20 de ani. Mai important este că şoseaua a fost reabilitată într-un interval de doar 20 de zile.

Luna trecută, autorităţile judeţene au reușit să asfalteze și porțiunea de drum care leagă municipiul Buzău de comuna Smeeni. Responsabilii Consiliului Județean Buzău spun că vor continua asfaltările pe același drum până în comuna Scutelnici, urmând să toarne covor asfaltic și pe tronsonul Scutelnici – Glodeanu Sărat – Amaru.

Potrivit conducerii Consiliului Județean Buzău, lucrările de asfaltare în județ vor continua până la toamnă.

Lucrările de asflatare se realizează cu fonduri din bugetul propriu al județului Buzau.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 8 =