RESTANŢELE IERNII

0
1214
Imagine cu titlu ilustrativ

Au beneficiat de încălzire pe timpul iernii, însă au uitat să-şi achite facturile la căldura. Este cazul multor locatari din blocurile ANL, din Râmnicu Sărat, care înregistrează restanțe din sezonul rece. Autoritățile îi avertizează pe datornici ca riscă să fie acţionaţi în instanţă dacă nu îşi plătesc restanţele.

Locatarii celor două blocuri ANL, din Rm. Sărat, au beneficiat de încălzire pe tot parcursul iernii. Mai mult, prețul de facturare a energiei termice furnizată către locatari, a fost mai mic față de anii trecuți. Chiar și așa, cei mai mulți nu și-au plătit nici acum facturile la încălzire.

“În periaoada noiembrie 2016 – martie 2017, locatarii ANL din Râmnicu Sărat au înregistrat întârzieri. S-a încasat doar 45 sută din totalull de 66.000, sumă datorată doar pentru căldură.” a declarat Ștefan Torcărescu – viceprimar Rm. Sărat

Administratia Domeniul Public, care are în administrare cele două blocuri ANL, le-a trimis deja somații datornicilor.

Locatarii blocurilor ANL, din Rm. Sărat, care nu își vor plăti datoriile la încălzire vor fi acționați în instanță, pentru recuperarea debitelor. Mai mult, cei care înregistrează restanțe și la plata chiriei, riscă să fie evacuați.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 5 =