Ploile din weekend au creat probleme

0
1146
Sursa foto: Arhivă

Ploile torențiale din acest weekend au creat probleme și în zona municipiului Rm. Sărat. 9 gospodării din oraș și din localitatea buzoiană Topliceni au fost inundate, iar pompierii au intervenit cu motopompe pentru evacuarea apei. Circulația pe Drumul European 85, la ieșire din Rm. Sărat a fost îngreunată sâmbătă dupa-amiază, după ce șoseaua a fost inundată.

În acest weekend, a fost pericol în județul Buzău : meteorologii au emis două atenționări de cod galben și două de cod portocaliu de ploi abundente. Sâmbătă dupa-amiază la Rm. Sărat, dar și în localitățile din apropiere, a plouat torential câteva zeci de minute. În unele zone ploaia a fost Însoțită și de grindină.

Unele intersecții din muncipiu au fost inundate, deoarece sistemul de canalizare nu a putut prelua cantitatea mare de apă. În zona Rm. Sărat –Topliceni nouă gospodării din oras au fost afectate de precipitații, iar pompierii au intervenit cu autospecialele și motopompele din dotare pentru evacuarea apei din curțile și casele oamenilor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

53 + = 57