Horoscop 16-22 iunie

0
3044

Horoscop săptămâna 16-22 iunie

Berbec-deveniţi ocupaţi de comisioane, studiu de documente, contact cu numeroase persoane, dar socializarea nu strică. Dispuneţi de multă energie în aşa fel încât să ţineţi pasul cu toate câte le aveţi de făcut. Ţineţi mintea deschisă şi fiţi atenţi la informaţiile pe care cei din jur vi le oferă!

Taur-casa comunicării devine sensibilă şi nu-i exclus ca problemele altora să vă afecteze şi să vă stoarcă de energie. Memoria este la cote înalte , aşa încât probabil că veţi capta o mulţime de informaţii, unele necesare, altele un surplus.

Gemeni-se activează sectorul bănesc, însă în acelaşi timp devine şi uşor influenţabil la eventualele sfaturi proaste pe care vi le dau alţii iar voi le ascultaţi, naivi şi creduli. Iar dacă aveţi într-adevăr nevoie de buni sfătuitori, n-ar fi rău să ascultaţi de indicaţiile celor din familie.

Rac– o să aveţi grijă cum vă comportaţi şi cum arătaţi în faţa altora, o să investiţi în voi şi în dezvoltarea voastră personală ! Asta nu înseamnă că nu o să fiţi indecişi atunci când aveţi de luat o hotărâre importantă pentru că veţi fi miloşi şi emotivi, cu dispoziţii schimbătoare.

Leu– aşa cum stau lucrurile acum în viaţă voastră, va dau un sentiment de nelinişte şi de neapartenenţa, de parcă nici locul nu vi-l găsiţi. E urmare a unor temeri ca nu cumva să pierdeţi ceva sau pe cineva. Temerile însă le ţineţi ascunse, iar asta provoacă frustrări care se tot acumulează.

Fecioara- vă faceţi noi cunoştinţe sau întăriţi relaţia de amiciţie cu o rudă.Sunteţi dispuşi să ascultaţi şi opiniile acestora, ideile şi îndemnurile lor , doar că nu toate sunt şi potrivite pentru voi, mai ales dacă sunteţi născuţi în ultimul decan de zodie iar subiectele de acum aduc banii în discuţie.

Balanţă-relaţia cu unul din părinţi, echilibrarea dintre timpul alocat familiei şi cel de la job,negocierea pentru o poziţie socială, cam astea vor fi tendinţele spre care vă îndreptaţi în următoarea perioadă. Există tendinţa de a vă supraevalua şi vă sfătuiesc să luaţi în calcul eventuale schimbări .

Scorpion-parcă aţi dori acum să exploraţi totul, parcă aţi dori să vă extindeţi ori să încercaţi să impuneţi altora teoriile şi filozofiile voastre de viaţă. Aflaţi însă că niciodată nu vor exista suficiente cunoştinţe care să ne conducă spre acea cunoastere “absolut totala”. Iar testările la care veţi fi supuşi o vor demonstra .

Săgetător– veţi avea şansa de a observa dacă alegerile voastre au fost bune sau v-au pus pe un drum greşit .Atunci veţi avea două variante: dacă au fost ok, treceţi la un nivel superior, iar dacă nu, trebuie să le schimbaţi radical. Şi pentru că vor fi intense experienţele, vă sfătuiesc să nu vă pierdeţi în lucruri minore !

Capricorn-presiune mare pe carieră şi statut social, iar ea se poate dezamorsa dacă veţi şti să acceptaţi opinia altora mai puternici ca voi în momentul ăsta. Casa parteneriatelor este activată, fie că e vorba de cupluri, fie de asocieri în afaceri. Discutaţi cu partenerul, că o să fiţi ajutaţi să luaţi deciziile corecte.

Vărsător-muncă, efort, serviciu,sarcini cotidiene care mai de care şi sănătate…astea sunt punctele spre care trebuie să vă îndreptaţi energia. V-aţi impus standarde ridicate şi nu-i uşor să lucraţi pentru ele, mai ales că depindeţi de alţii când de fapt singuri va faceţi aproape întreaga muncă.

Peşti– zona creativităţii este marcată, aşa încât nu-i rău să încercaţi acolo să dezvoltaţi ceva, să vă evidenţiaţi, să aduceţi lumii întregi la cunoştinţă ceea ce puteţi voi realiza. Oricum, socializarea şi noile cunoştinţe pot veni cu oportunităţi şi variante ok care să ajute.

 

Horoscop realizat de Lorina Alice Skat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =