Surse: Excluderea lui Grindeanu votată joi în CExN

0
1119

Comitetul Executiv Național al PSD a votat, joi, în unanimitate, depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Cabinetului Grindeanu, potrivit unor surse din partid.

Social-democrații s-au reunit joi în Comitetul Executiv Național (CExN), la sediul central al PSD, pentru a discuta măsurile care se impun în urma retragerii sprijinului politic pentru premierul Sorin Grindeanu, dar și a refuzului acestuia de a-și da demisia din funcție, potrivit agerpres.ro.

O variantă luată în calcul poate fi cea a depunerii unei moțiuni de cenzură.

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat miercuri seara, la Palatul Victoria, că nu își va da demisia din funcție, decât după ce șeful statului va numi un premier de la PSD.

Președintele Klaus Iohannis a solicitat soluționarea urgentă a crizei din interiorul coaliției de guvernare, pentru a se evita instabilitatea politică, a declarat joi purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

„Rezolvarea crizei interne a coaliției este strict responsabilitatea partidelor din care este alcătuită. Președintele garantează respectarea Constituției în cazul acestei proceduri”, a spus Dobrovolschi.

Sursa: Agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

37 + = 40