Mesajul premierului Sorin Grindeanu: „Tuturor membrilor acestui partid, le spun: să nu vă fie frică să fiți de partea bună!”

0
1053

„Le mulțumesc primarilor și membrilor PSD care m-au susținut, dar și românilor din afara politicii, care mi-au trimis mesaje pe Facebook. Forța Partidului Social Democrat a stat și stă în sutele de mii de membri care ne-au dus spre victorie. Tuturor membrilor acestui partid, le spun: să nu vă fie frică să fiți de partea bună! România are nevoie de stabilitate și de responsabilitate în actul de guvernare”, a transmis premierul, printr-un mesaj postat pe Facebook.

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat miercuri seara că nu demisionează din funcție. El a precizat că va face acest lucru după ce președintele Iohannis va numi un prim-minsitru de la PSD.

Anterior, președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că toți miniștrii social-democrați și-au prezentat demisiile înainte de reuniunea Comitetului Executiv Național al partidului.

„Toți membri PSD din Guvern și-au prezentat demisiile înainte de CExN și nu vorbim de celebrele demisii în alb, cu o singură excepție, ministrul Comunicațiilor, care a trimis-o prin mail”, a spus Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =