Gianni Magaletto italianul care l-a accidentat mortal pe cameramanul Laurenţiu Păun a fost arestat

0
1326

Gianni Magaletto, italianul condamnat definitiv, luna trecută, la doi ani de închisoare cu executare pentru că în urmă cu 3 ani l-a accidentat mortal pe cameramanul Laurenţiu Păun, a fost depistat de poliţiştii buzoieni în ţara de origine. Individul, care era dat în urmărire naţională şi internaţională,

a fost reţinut deja de Poliţia italiană iar acum se fac demersuri pentru a fi extrădat .

La mai puţin de două săptămâni după ce pe numele său a fost emis un mandat european de arestare, Gianni Magaletto a fost identificat şi încarcerat de autorităţile italiene. El a fost depistat în localitatea Aprilia, în urma unor date operative deţinute de ofiţerii buzoieni de investigaţii criminale. Pentru prinderea condamnatului, poliţiştii buzoieni au cooperat cu poliţiştii din Italia, iar acum se fac demersurile necesare pentru extrădarea acestuia.

Totuşi, nu este exclus ca Gianni Magaletto să îşi ispăşească pedeapsa într-o închisoare din Italia. Luna trecută, bărbatul in varsta de 38 de ani a fost condamnat definitiv la doi ani de puşcărie, pentru ucidere din culpă. Magaletto este recidivist, fiind obişnuit cu închisorile din Romania. In 2009, el a fost condamnat şi pentru trafic de droguri de care Tribunalul Dolj.

Pe 2 martie 2014, Magaletto circula cu un autoturism Mercedes pe şoseaua de centură a orasului Buzau, iar la un moment dat, din cauza vitezei neadaptate carosabilului umed, a scăpat maşina de sub control şi a ieşit de pe şosea. L-a accidentat mortal pe cameramanul unei televiziuni locale, Laurenţiu Păun, care filma urmările unui eveniment rutier grav produs în zonă. Laurenţiu Păun avea 30 de ani iar în toamna acelui an, urma sa se casatoreasca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 64 = 68