LA MARE, CU TRENURILE SOARELUI

0
1505

La sfârșitul săptămânii trecute au intrat în circulație Trenurile Soarelui, programul estival de transport al CFR Călători. Timp de trei luni, până la data de 10 septembrie, peste 40 de trenuri vor asigura legături din toată țara către Delta Dunării şi staţiunile de la Marea Neagră.

 

Primele garnituri feroviare din familia Trenurilor Estivale au plecat dinspre București spre litoral sau spre Delta Dunîării. O călătorie cu unul dintre trenurile soarelui dureaza în medie 2 ore.

“Dăm startul la vacanță cu trenurile Soarelui. Vor intra în circulație trenuri din toate regiunile țării către Constanța și cu opriri în toate stațiunile de pe malul maării până la Mangalia. 20 de trenuri vor ajunge în Constanța și vor pleca în fiecare zi, dintre acestea jumătate vor merge până la Mangalia”  a spus Alina Preda, purtătotul de cuvânt CFR Calatori

În fiecare zi, din Bucurețti va pleca câte un tren la jumătate de oră distanță unul de celălalt doar dimineața, în intervalul orar 7.30 – 10.30. Apoi, în restul zilei, trenurile către mare vor pleca din oră în oră.

Studenții vor călători gratuit, iar prețurile biletelor sunt de la 30 de lei la 59 de lei. De-a lungul verii va exista Trenul Tineretului care vine de la Sibiu și circula în regim de  Tren InterReggio.

O călătorie București – Constanța, fără reduceri, este 59,6 lei la tren IR. Dacă se achiziționează un bilet dus-întors călătorul beneficiază de 10% reducere, iar dacă biletul este achiziționat online se mai adaugă o reducere de 5%. De asemenea, pentru cumpărarea biletelor cu cel puțin 21 de zile în avans reducerea este de 25% din tariful de transport. Cu oferta Minigrup de doua pana la 5 persoane, reducerile acordate sunt de până la 30% dacă achiziționarea se face online.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

25 + = 26