Liviu Dragnea – ar putea exista miniştri care vor fi remaniaţi

0
1337

 

Potrivit stiripesurse.ro, liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că a finalizat analiza guvernului Grindeanu și a explicat că ar putea exista miniștri care vor fi remaniați, dar deciziile se vor lua în Comitetul Executiv al PSD.

Surse din PSD au explicat , că analiza făcută de Liviu Dragnea și apropiații săi este una complexă și concluzii care lovesc la temelie în Guvern.potrivit.

”Pe această analiză ar putea pleca cel puțin trei sau patru miniștri, dacă nu chiar și premierul. Au fost mai multe nereușite, inclusiv pentru Sorin Grindeanu și avem motive chiar și pentru o schimbare a premierului”, ne-au precizat surse de la vârful PSD.

Sursele noastre arată că Liviu Dragnea este decis să-l schimbe pe Sorin Grindeanu, dar multe depind și de negocierile cu președintele Klaus Iohannis. Dragnea va solicita o întâlnire privată cu președintele, înainte de Comitetul Executiv al PSD, pentru a vedea care este poziția acestuia și pentru a obține promisiunea că va desemna un nou premier de la PSD.

Criza din interiorul PSD prelungită de Liviu Dragnea și apropiații săi nu doar pentru că se așteaptă un semnal de la Cotroceni. Sursele noastre susțin că liderii PSD vor să acopere din punct de vedere mediatic tot ceea ce se întâmplă la PNL, partid care va avea Convenția pe 17 iunie. Și acesta este unul dintre motivele pentru care Comitetul Executiv al PSD va avea loc joi sau vineri, pentru ca întreaga atenție a presei să fie ațintită asupra PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 4 =