Cristian Boureanu cercetat pentru lovirea un polițist

0
1354

Joi noaptea, fostul deputat Cristian Boureanu, a insultat, ameninţat şi agresat membrii unui echipaj de poliţie care a oprit maşina deputatului pentru un control în trafic. Acesta este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Mașina în care erau pasageri fostul parlamentar și prietena lui a fost oprită în trafic vineri, în jurul orei 1, in zona Pieței Charles de Gaulle, iar după ce șoferul a fost legitimat și i s-au înapoiat actele, Boureanu a insultat politiștii, unuia dintre ei i-a prins degetele la portieră, lovindu-l apoi cu genunchiul. La această oră, Cristian Boureanu a fost transportat la spital cu o ambulanță, după ce i s-ar fi făcut rău în timpul audierilor, potrivit știrile protv.ro.

Fostul deputat Cristian Boureanu rămâne internat, având un traumatism cranio-cerebral și o fractură de sinus maxilar, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al unității sanitare, medicul Bogdan Oprita.

„Rămâne internat în Secția de Chiurgie, având un traumatism cranio-cerebral și o fractură de sinus maxilar”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului „Floreasca”.
Boureanu ii face proști pe politiștii de la Poliția Rutieră și îi cere prietenei sale să îl filmeze în timp ce îi amenință cu formule precum: „Te las fără pensie” și „iți sparg fața”..

„La solicitarea polițiștilor de a se calma, acesta l-a lovit pe un polițist cu piciorul în zona inghinală și i-a prins mâna în portiera autoturismului. Bărbatul a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, anunță Poliția.

Cristian Boureanu a mai fost implicat într-un incident în septembrie 2016, când și-a bătut fiica pe stradă, fiind cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

72 + = 80