Jaf fără margini

0
1117

Jaf fără margini la fosta rafinărie Venus Oil Reg din Rm. Sărat! Rămas fără pază, amplasamentul este devastat de cetățeni, care fură ca în codru fier, cărămida, geamuri, chiar și plăci de gard.

Până nu demult fosta rafinăriei Venus OilReg, din Rm. Sarat era păzita, însă de câteva luni de acest amplasament nu mai răspunde nimeni. Așa se face că de la o zi la alta, tot mai multi cetățeni intra pe domeniul societății aflate în faliment de unde fură tot ce se poate lua. Unii vin cu cărutele, alții cu cărucioarele pe care le încarcă cu fier, cărămidă, geamuri, chiar și plăci de gard.

Imaginile surprinse de la înălțime arată situația dezastruoasă în care a ajuns fosta rafinărie. Autoritățile locale cunosc situația dezastruoasă, au sesizat instituțiile statului, însa spun că nu pot interveni, deoarece fosta rafinarie este proprietate privată.

Societatea care deține fosta rafinărie Venus OilReg din Rm. Sărat este în faliment, iar ANAF-ul a pus sechestru pe rezervoarele cu reziduri petroliere din incintă. Situația este una gravă, dat fiind pericolul mare de poluare din zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 29 = 36