A FURAT UN TAXI

0
1067

Un bărbat a furat un taxi într-un moment în care șoferul nu era atent și a pornit într-o cursă nebună. A mers un kilometru, a intrat intr-un obstacol de piatra, a lovit masina, apoi a abandonat-o încercând să scape cu fuga. A fost prins de paza unui hotel și dat pe mâna polițiștilor. În fața oamenilor legii, bărbatul a negat totul.

Acesta are 24 ani și este din comuna constănțeană Cuza-Vodă. Ieri dimineață își făcea veacul pe plaja din Mamaia, undeva foarte aproape de faleza pietonală, când a văzut taxiul încetinind și apoi oprind. Când șoferul a coborât, l-a încolțit ideea să facă o plimbare cu mașina.

În zona hotelului Flora, hoțul a intrat cu mașina într-un coș de gunoi, iar apoi s-a dat jos și a luat-o la fugă. Paza unui hotel l-a prins și l-a imobilizat.

Luat la întrebări, tânărul a declarat că a văzut cum șoferul a lăsat cheile în contact și a vrut să îi facă o… farsă.

Toti martorii întâmplării de pe faleza au fost de părere că jumătate de vină o are și șoferul taximetrului: a plecat din mașină lăsând cheile în contact și portiera deschisa! Tânărul a fost reținut aseară 24 ore și introdus în arestul IPJ Constanța. El va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

83 + = 86