A FURAT UN TAXI

0
251

Un bărbat a furat un taxi într-un moment în care șoferul nu era atent și a pornit într-o cursă nebună. A mers un kilometru, a intrat intr-un obstacol de piatra, a lovit masina, apoi a abandonat-o încercând să scape cu fuga. A fost prins de paza unui hotel și dat pe mâna polițiștilor. În fața oamenilor legii, bărbatul a negat totul.

Acesta are 24 ani și este din comuna constănțeană Cuza-Vodă. Ieri dimineață își făcea veacul pe plaja din Mamaia, undeva foarte aproape de faleza pietonală, când a văzut taxiul încetinind și apoi oprind. Când șoferul a coborât, l-a încolțit ideea să facă o plimbare cu mașina.

În zona hotelului Flora, hoțul a intrat cu mașina într-un coș de gunoi, iar apoi s-a dat jos și a luat-o la fugă. Paza unui hotel l-a prins și l-a imobilizat.

Luat la întrebări, tânărul a declarat că a văzut cum șoferul a lăsat cheile în contact și a vrut să îi facă o… farsă.

Toti martorii întâmplării de pe faleza au fost de părere că jumătate de vină o are și șoferul taximetrului: a plecat din mașină lăsând cheile în contact și portiera deschisa! Tânărul a fost reținut aseară 24 ore și introdus în arestul IPJ Constanța. El va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ