Parada torțelor la „BUZĂU FEST’’

0
1663

Prima ediție a „Buzău   Fest”  va avea loc în  zilele  2-4 iunie, manifestările urmând să se desfășoare atât în municipiul Buzau, cât și în stațiunea Sărata Monteoru. Festivalul va debuta chiar în această seară. De la ora 21.00, prin orasul Buzau, va avea loc o paradă cu torțe.

“Plecarea va fi de la Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei. Traseul va continua pe strada Unirii, Bulevardul Nicolae Bălcescu, pînă la inrarea in Crâng”a declarat Petre    Emanoil  Neagu-președinte Consiliu Județean Buzău

Evenimentul va continua, sâmbătă și duminică, în statiunea  Sărata Monteoru  unde vor avea loc lupte daco-romane, ateliere de creație, dar și crosuri și concerte de muzică ușoară și folclorică. Autoritatile s-au gândit și la buzoienii care nu au posibilitatea de a ajunge în stațiune pentru cele două zile ale festivalului. Consiliul Județean Buzau va pune la dispoziția celor interesati un autobuz etajat,  care va efectua curse gratuite, din două  în două ore,  din Buzau către Sărata-Monteoru. Plecarea  se va face  din  fața Parcului Crâng, începând cu ora  10.00.

Prima ediție a festivalului „BUZĂU FEST” se  va   încheia  duminică seara,  cu un concert al trupei  Zdob și Zdub si un superb foc de artificii.

Bugetul total alocat organizării acestui eveniment este de 120.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 17 = 25