„Asociația MicNews” oferă o nouă șansă pentru copiii defavorizați din mediu rural.

0
1156

„Asociația MicNews” oferă o nouă șansă pentru copiii defavorizați din mediu rural.
Beneficiarii vor fi, de această dată, copiii de la Şcoala Generală din comuna Cernica, județul Ilfov, care vor primi alimente,haine sau jucării. Pachetele vor proveni din donații. Orice persoană care vrea să îi ajute pe copiii poate dona până pe data de 24 mai. Oamenii sunt încurajați să aducă orice le-ar putea fi necesar copiilor, dar sunt binevenite și sume de bani.

Acțiunea va avea loc pe 25 mai, când membrii asociației vor împărți donațiile la Școala din Cernica. În aceeași zi fondatorul asociației, Mihai Căldăraru, împlinește 31 de ani. El a declarat că :„Asociaţia MicNews va împacheta frumos ceea ce oamenii vor dona, pentru ca cei mici să se bucure de ceea ce primesc, iar noi de faptul că am avut ocazia să dăruim. Beneficiile sunt reciproce.

Dacă vor exista donaţii în bani, acestea pot fi făcute în aceeaşi zi, în incinta şcolii, unde veţi găsi spaţii amenajate”

Asociația MicNews a luat ființă în anul 2010. De la început, membrii si-au propus să ajute copiii din medii defavorizate sau cu afecțiuni de sănătate. Proiectul din acest an este unul nou și vizează doar copiii din mediul rural. Campania a început pe 15 mai și se va încheia pe 24 mai 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 75 = 84