Schimări din funcție la nivelul Direcțiior regionale antifraudă fiscală Constanța, Târgu Jiu, Deva și Oradea

0
1431

Potrivit unei Decizii publicate în Monitorul Oficial în data de 18 mai s-a decis eliberarea din funcție a adjuncților inspectorilor generali și numirea unora noi.

Premierul Sorin Grindeanu a dispus eliberarea din funcție a lui Daniel Dinulescu, inspector general-adjunct la Direcția regională antifraudă fiscală 2 Constanța din cadrul Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul ANAF, și înlocuirea acestuia cu Daniel Marius Zamfiroiu.

La nivelul Direcției regionale antifraudă fiscală 4 Târgu Jiu, în funcția de inspector general-adjunct a fost numit Liviu Adrian Bălan în locul lui Claudel Șelaru.

Totodată, Nicolae Silviu Mărgineanu a fost numit ca inspector general-adjunct la Direcția regională antifraudă fiscală 5 Deva, după ce premierul a decis eliberarea din funcție a lui Ioan Sabo.

Marius Coturbaș a fost eliberat din funcția de inspector general-adjunct la Direcția regională antifraudă fiscală 6 Oradea, în locul acestuia fiind desemnat Radu-Ioan Igna.

Printr-o altă decizie a premierului, Aron Szele a fost eliberat din funcția de consilier la cabinet, consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

53 + = 58