HOROSCOP săptamânal (19-25 mai)

0
4403

Saptamana 19-25 mai
Berbec- primiţi informaţii de la drum, legate de familie, de copil sau de un prieten bun. Puteţi aranja întâlniri, petreceri sau chiar să ieşiţi la o plimbare cu cine va face plăcere.
Taur– aveţi probleme cu banii iar acest lucru va dezechilibrează căci va determina să ieşiţi din zona de confort şi să căutaţi soluţii pentru a va putea descurca. Oricât fler financiar aţi avea, nu cred că ajută.
Gemeni– ochii sunt îndreptaţi spre voi pentru că veţi şti cum să atrageţi atenţia prin discurs, informaţie şi mişcare. Căutaţi să stabiliţi cu claritate ce e important şi găsiţi modalităţile de a vă evidenţia.
Rac– aveţi nevoie de retragere pentru a vă încărca bateriile dar şi pentru a medita în linişte la ce aveţi de făcut de aici înainte. Nu vă sfătuiesc să trâmbiţaţi în gura mare intenţiile.Cu cât ele sunt cunoscute de puţini oameni, cu atât stau în siguranţă.
Leu-zona prieteniei e activată şi aveţi la dispoziţie timp pe care îl dedicaţi contactelor sociale, conexiunilor cu oameni care au preocupări comune ori chiar cu cineva care vă susţine în demersuri.
Fecioara– multe din evenimentele pe care le traversaţi depind de alţii, iar în alegerile pe care le faceţi trebuie să ţineţi cont de ei.Zona financiară e tensionată şi nu recomand investiţiile mari.
Balanţă-orientările voastre se îndreaptă spre zona planificării de concediu ori spre zona desăvârşirii educaţiei superioare. E favorabilă energia pentru scris, publicaţii , promovare de proiecte, expunere de idei.
Scorpion– e loc de schimbări iar unele pot veni în urma unor examene de viaţă.Aproape că veţi juca acel joc riscant, “adevăr sau provocare” şi rezultatele vor fi pe măsura demonstrării cunoştinţelor acumulate.
Săgetător– aveţi atenţia îndreptată spre nevoile celorlalţi, unii iniţiază o nouă colaborare puternică sau o asociere cu cineva. Alţii deschid o nouă etapă , cu un nou statut, acela de proaspăt căsătoriti.
Capricorn– porniţi un nou regim de viaţă,cu mişcare în natură , vă puteţi organiza altfel programul ori puteţi pune bazele unui proiect pe termen scurt în echipă. Medical, ar putea da roade tratamentele alternative, acupunctură , meditaţie şi reiki .
Vărsător-distracţie, romantism,copii sau investiţie şi creativitate sunt variantele spre care vă îndreptaţi atenţia . Căutaţi să vă petreceţi timpul frumos sau muncind să vă dezvoltaţi un talent.
Peşti-aveţi oportunitatea de vindecare a vulnerabilităţilor prin curăţire energetică şi prin muncă spirituală, de îndepărtare a relaţiilor toxice. Tensiunea cu unul din părinţi ar putea fi ameliorată prin dialog .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 43 = 45