„BUZĂU FEST’’ la prima ediție

0
1617

Paradă cu torțe, lupte de gladiatori, concert „Zdob și Zdub”, plimbări gratuite cu un autobuz etajat șI multe alte suprize. Asta îi aștepta pe buzoienii, la prima ediție a  festivalului „BUZĂU FEST”, care va avea loc în perioada 2-4 iunie.

Buzăul va avea, în premieră, un festival dedicat promovării frumuseților și valorilor județului. Prima ediție a „Buzău   Fest” va avea loc în perioada 2-4 iunie, manifestările urmând să se desfășoare atât în municipiul Buzau, cât și în stațiunea Sărata Monteoru. Festivalul va debuta vineri seara, pe 2 iunie, la Buzău, unde va avea loc o paradă cu torțe, pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Evenimentul va continua, sâmbătă și duminică, in statiunea  Sărata Monteoru. Acolo vor fi organizate tabere și ateliere antice de prelucrare a osului, precum și demonstratii și lupte ale gladiatorilor. Autoritățile s-au gândit și la buzoienii care nu au posibilitatea de a ajunge în stațiune pentru cele două zile ale festivalului. Consiliul Județean Buzau va pune la dispoziția celor interesati un autobuz etajat, care va efectua curse gratuite, din Buzau către Sărata-Monteoru.

Prima ediție a festivalului „BUZĂU FEST” se  va   încheia  duminică seara cu un concert al trupei  „Zdob și Zdub si un superb foc de artificii.

Bugetul total alocat organizării acestui eveniment este de 120.000 de lei. Conducerea Consiliului Județean Buzau intenționează ca festivalul să se organizeze în fiecare an, în primul weekend al lunii iunie, dar cu tematici diferite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

71 + = 80