Haos în centrul municipiului Buzău în urma unor noi măsuri menite a fluidiza circulația rutieră

0
1403

De câteva zile, șoferii care trec prin centrul orașului Buzău află pe propria piele cât de confuze sunt noile reguli de circulație impuse în două intersecții aflate în zona clădirii Primăriei. Una dintre măsuri permite virajul la stânga, spre Primărie, dinspre Aleea Tandafirilor. Într-o altă intersecție aglomerată, regula priorității s-a schimbat și ea. Polițiștii locali încearcă să dirijeze traficul pentru a mai tempera haosul din centrul orașului.

De asemenea, trecerile de pietoni din zona Poștei vechi și a Bisericii Sființii Îngeri au fost desființate și mutate la jumătatea drumului. Buzoienii nu văd cu ochi buni noile modificări în trafic aduse de către autorități.

Noile măsuri luate de Primăria Buzău cu scopul fluidizării traficului rutier în centrul orașului se adaugă multor altora care au reusit să bulverseze traficul pe mai multe artere. Este ți motivul pentru care sensul giratoriu din zona Tribunalului, a fost desființat, după ce autoritățile au constatat că mai mult încurcă traficul în intersecția respectivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 18 = 26