Anchetă la Primăria Ploiești după ce un angajat al grădinii zoologice de la Bucov a murit înțepat de o viespe.

0
490

Un deputat pahovean, fost director al parcului cere realizarea unei anchete la Primăria Ploiești după ce un fost angajat al parcului ar fi murit de la o înțepătură de viespe.

Culmea este că de vină pentru tragedia petrecuta in weekend ar fi chiar municipalitatea, sau mai exact directorul economic al intituției, indicat de toată lumea, care refuză de peste un an să plătească firma cu care primăria are contract pentru servicii de dezinsecție, deratizare și dezinfecție.

“Am avut discuția de maimulte ori cu doamna Aneta Căciunoi (dir. Economic Primăria Ploiești) în care am avertizat-o că s-ar putea ca la un moment dat să moară oameni cauza mușcătorilor de țânțari” a spus Alexandru Badea – director Coral Impex SRL

Chiar dacă nu a încasat de un an banii pe serviciile prestate, societatea Coral a continuat să facă aceste servicii în oraș și în parcul Constantin Stere de la Bucov, dar în baza unui buget răstrâns și fără a repeta operațiunile ca dezinsecția să aibă efect. Acum se caută soluții, însă tot de bani este vorba și de aprobarea doamnei Crăciunoiu, directorul economic în cadrul Primăriei Ploiești.

Acuzată din toate părțile, Nicoleta Crăciunoiu se apucă și ea să acuze. Spune că tot contractul cu firma Coral este ilegal și că din această afacere, cineva din Primărie a încasat comisioane grase. Nu vrea însă să spună despre cine este vorba.

“În acest circ mediatic și în aceste interese politice care au în spate numai comisioane și avantaje nu vreau să intru și eu. Vreți să vă spun exact cum stă realitatea, ci își ia comisioanele și de unde le ia?” a adăugat Nicoleta Crăciunoiu – director economic Primăria Ploiești

Dincolo de scandalul din primăria Ploiești, este tragedia care s-a produs în weekend. Angajatul de 54 de ani a murit sub ochii colegilor înțepat de o viespe uriașă. Și asta pentru că dezinsecția s-a făcut, dar doar pentru țânțari.

De câțiva ani se trimit sistematic la primărie solicitări pentru intensificarea acțiunilor de dezinsecție și deratizare în parc și zoo. Toate au rămas fără răspuns, iar firma Coral a făcut ce și-a permis, benevol.

Angajații Parcului Bucov sunt îngroziți. Și-au luat cu toții la ei medicamente ca să își acorde singuri primul ajutor în caz că sunt înțepați.

Autoritățile vor decide dacă închid parcul pentru vizitatori până se va face o dezinsecție ca la carte. În pericol sunt și animalele din zoo care ar putea muri de la o înțepătură de viespe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here