Ilinca şi Alex Florea s-au calificat în finala competiţiei muzicale Eurovision Song Contest 2017 care va avea loc sâmbata la Kiev

0
1526

Ilinca Băcilă (18 ani) şi Alex Florea (25 de ani) s-au calificat în finala Eurovision 2017 cu piesa „Yodel It!“. Alături de reprezentanţii României, în finala de la Kiev de sâmbătă, 13 mai, s-au mai calificat, în ordine aleatorie, cântăreţii din Bulgaria, Belarus, Croaţia, Ungaria, Danemarca, Israel, Norvegia, Olanda şi Austria.
Finaliştii Eurovision 2017 au fost decişi de fanii şi juriile de specialitate din cele 18 ţări repartizate în a doua semifinală a concursului şi cei din Ucraina, Franţa şi Germania. Atât votul publicului, cât şi al specialiştilor a contat în proporţie de 50%.

„Ce a fost mai usor a trecut. Greul abia acum incepe, caci presiunea finalei si sprijinul fanilor ne obliga sa facem o figura frumoasa in Marea Finala”, sunt cuvintele lui Alex Florea, dupa anuntarea rezultatelor semifinalei. „Ma simt extraordinar. Am reusit sa ne calificam in finala, unde vom fi castigatori, indiferent de locul pe care ne vom clasa. Important este sa cantam cel putin la fel de bine cum am facut-o in aceasta seara, pentru a nu-i dezamagi pe cei care ne-au sustinut pe parcursul acestei calatorii minunate”, a declarat Ilinca la finalul spectacolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 87 = 88