Afacere de inchiriere biciclete cu 4 roți distrusă după o reclamație pe un site de socializare

0
1771

Un comerciant din Buzău acuză autoritățile locale ca i-au interzis să funcționeze din cauza unor reclamații nefondate. Mai precis, Primăria Buzău a interzis începând cu această săptămână închirierea bicicletelor pe patru roți în cel mai mare parc din municipiu, Crâng. Responsabilii din Primărie invocă faptul că, zilele trecute, s-a produs un incident, lângă heleșteul din parc: un cetățean ar fi fost lovit de o bicicletă pe patru roți condusă de doi tineri recalcitranți. Reclamația a fost postată pe un site de socializare, apoi preluată de un site local.

Comerciantul vizat de decizia Primăriei Buzău consideră că decizia este un abuz. El spune că a solicitat Primariei, de multă vreme, dar fără succes, să marcheze cu vopsea un traseu pe anumite alei pe unde să poată circula aceste biciclete, astfel încât ceilalți vizitatori ai Crângului să nu fie deranjați.

Comercianul afirmă că decizia Primăriei de a-i interzice dreptul de a închiria biciclete pe patru roți ar putea fi pusă la cale de alți comercianți care activează în parc și care se tem de concurență.

Și anul trecut, în urma unor reclamații similare, primarul Constantin Toma a decis să interzică bicicletele cu patru roți în parcul Crâng. Ulterior, la solicitarea buzoienilor care folosesc aceste mijloace de agrement, edilul a cedat și le-a permis din nou accesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =