Răsturnare de situație la votul pentru concedierea celor 300 de agenți din Buzău

0
1143

Vot decisiv astăzi în Consiliul Local Municipal Buzău pentru concedierea celor 300 de polițiști locali care asigurau paza în școli și grădinițe.

Un vot surpinzător a fost cel al consilierului local PSD Fănică Bârlă, care după ce acum două săptămâni a votat împotriva deciziei de concediere a agenților, joi dimineață în ședința extraordinară a acordat un vot favorabil aceleași decizii.

Consilierul PSD declară că nu s-a făcut nicio presiune în acest sens, chiar dacă acum 2 săptămâni primarul municipiului Buzau Constantin Toma l-a amenințat public cu exluderea din partid.

A existat însă o discuție între cei doi ,, privată și de principiu,, declara Fănică Bârlă însă fără nicio legătură cu votul din ședința sau cu vreun angajament din partea părților.

“Sunt foarte curajos. (…) Nu cred că războaiele astea duc la un progres pentru municipiul Buzău. Viziunea mea era mai clară și mai simplă” a declarat consilierul local Fănică Bârlă.

La polul opus, ca răspuns la votul pozitiv acordat pentru concedierea celor 300 de agenți, primarul Constantin Toma consideră că “i-a venit mintea la cap” consilierului PSD.

“ Îl vom face primar la viitoarele alegeri ” a replicat ironic primarul Buzaului.

Rezultatul votului de astazi a fost criticat și de consilierul local PMP Silviu Rosioru.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + = 22