Tânăra din Buzău care a lovit patru persoane și trei masini: șofer profesionist de TIR.

0
1435

O tânără din Buzău, de 23 de ani, care a efectuat o depășire neinspirată și a pierdut controlul volanului a provocat prapad luni, 8 mai, pe Drumul European 85. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui atelier pentru dezmembrări auto din zonă. Un grup format din 2 femei și 3 bărbați, a fost spulberat de catre soferița profesionistă.

Imaginile par parcă desprinse din competițiile automobilistice, cu mașini care ies în decor pe fondul vitezei prea mari. Pentru greșeala din trafic, Denisa Iamandi, tânăra care a produs accidentul, s-a ales cu dosar penal. În timpul cercetărilor, polițiștii au aflat un amănunt care face și mai inexplicabilă eroarea comisă de tânără. Denisa este șofer profesionist si, mai mult, lucrează în străinătate, ca șofer de TIR.

Victimele acidentului de luni după-amiază sunt din comuna Calvini. Ei se aflau in localitatea Potârnichești ca să cumpere o mașină la mâna a doua și priveau de pe marginea drumului către echipajele de la ambulanță care îngrijeau răniții dintr-un alt accident. Chiar atunci, brusc, ei au fost izbiți precum popicele de Logan-ul condus de tânără. Dintre victime, trei au ajuns la spital, dar numai două au necesitat internare.

Cu picioarele rupte și plini de julituri, răniții cer dreptate de pe patul de spital. Ei spun că șoferița a tras de volan ca să scape cu viață din impactul frontal cu mașinile de pe contrasens, fără să îi pese de viețile lor. Omenii spun că fata ar trebui să stea la închisoare pentru fapta comisă!

Soferița de TIR s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală. Cât despre victimele din accident, din fericire, sunt în afara oricărui pericol.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 39 = 45