Caz revoltător la o școală din Constanța! Copiii de 8 ani bătuți!

0
1577

Scandal la o școală din Constanța. Mai mulţi părinţi s-au revoltat după ce copiii lor de 8 ani au ajuns acasă bătuţi de un coleg de clasă. Conducerea școlii a încercat toate soluțiile posibile pentru a calma situația. Școala a integrat cu succes mai mulți copii cu cerințe speciale., însă acesta este singurul copil care creează dificultați. Conform directorului scolii, Cosmin Badea,copilul a beneficiat  în permanență de profesori, psihopedagogi si consilieri.

 

 

Bunica băieţelului spune că micuţul suferă de deficit de atenţie, iar cadrele didactice nu-şi dau interesul pentru a-l integra în colectivitate. Cei de la Protecția Copilului cunosc cazul însă susțin că bunica, in grija căruia a fost plasat de către instanta copilul, il duce frecvent la terapie si consiliere. Ceea ce nu poate insa spune cu certitudine institutia este si daca baiatul urmeaza sau nu  tratamentul impus de medicii specialisti.

 

 

Conducerea școlii crede însă că o parte din vina o poartă și familia din care provine copilul.  Părintii sunt despărțiți, mama este plecată la muncă în străinătate si la fel și tatăl. Nici unul dintre ei nu a mai vrut să știe de băiat. O soluție ar fi mai fi ca băiatul să fie preluat într-un centru de plasament, acolo unde de altfel a mai fost o perioadă.

 

În tot acest timp păriții nu mai știu ce să facă, în condițiile în care zilnic copiii vin acasă și le povestesc cât de agresiv este colegul lor.  Aceștia susțin ca baiatul este imprevizibil și se tem in fiacre zi, unii aleg chiar să nu își mai trimită copiii la cursuri.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 24 = 28