BOX: Sebastian Trandafir, campion național la cadeți.

0
1972

Sebastian Trandafir, pugilist legitimat la CSM Buzău a reușit să uimească la Campionatul Național de Box pentru Cadeți, eveniment care a avut loc săptămâna trecută, în localitatea Brezoi, lângă Rm. Vâlcea. Pugilistul a câștigat titlul național la cadeți, la categoria 59 de kilograme. Buzoianul a trecut în finală de Sebastian Roșu, un pugilist legitimat la SC Scorpions Iași, după un meci foarte disputat.

Uimitor este faptul că Sebastian Trandafir s-a apucat de box în urmă cu doar patru luni. Tânărul de 13 ani a fost descoperit de către maestrul Constantin Voicilaș, cel care, de-a lungul anilor, a pregătit zeci de sportivi valoroși, multipla campioană europeană Steluța Duță fiind doar un exemplu. Isprava lui Sebastian Trandafir demonstrează, încă o dată, că boxul buzoian nu duce lipsă de talente, important este însă ca acestea să fie descoperite la timp.

Campionatul Naţional de Box pentru Cadeţi, ediția 2017, a fost organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, împreună cu Federaţia Română de Box.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

30 + = 35