Nicola vorbește sincer despre… căsătorie

0
2023

Artista a explicat clar că nu exclude posibilitatea unui nou mariaj, chiar dacă a trecut printr-un divorț dureros. Nicola este o prezență constantă pe scena muzicală din România începând cu anul 1985.

Artista, care are o voce cu un timbru special, a fost căsătorită cu compozitorul Mihai Alexandru, însă a ajuns la divorț, separarea celor doi fiind una dureroasă. Cu toate acestea, artista, în vârstă de 48 de ani, nu exclude posibilitatea unei alte căsnicii, după cum a declarat într-un interviu pe care l-a acordat pentru Formula As.

„Pentru mine, un om care nu iubeşte este mort. Nimic nu se poate face fără iubire. Eu nu pot trăi fără dragoste, în toate formele ei. Fără o iubire pasio­ală, fără iubirea copiilor mei, fără iubirea pentru oameni, pentru natură, pentru cuvinte, pentru veselie. Iubirea şi muzica sunt motoarele vieţii mele. Cred că omul trebuie să rămână deschis. Uite, eu am trecut prin acel supermediatizat divorţ (de compozitorul Mihai Alexandru), iar tentaţia a fost să spun că nu voi mai avea vreo căsnicie în viaţa mea. Dar nu am spus-o. Nu sunt aproape de o altă căsnicie, dar ideea este că, pur şi simplu, nu e sănătos să ajungi să spui „niciodată”, pentru că atunci, una dintre cărările vieţii tale se închide şi nu e bine. Sufletul tău trebuie să rămână veşnic deschis către viaţă, către iubire, către frumos, către nou. Eu aşa cred”, a declarat Nicola.

Redactor: Silvia Bunică

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

82 + = 91