ÎNCURCĂ MINUS CU PLUS

0
1610

O nouă şedinţă a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008, încă un eşec pentru primarul municipiului Buzău , Constantin Toma, în războiul său personal cu Compania de Apă. Toate proiectele aflate pe ordinea de zi a şedinţei au fost aprobate fără probleme, edilul Buzăului fiind singurul membru care a votat împotriva propunerilor. Că să-şi justifice atitudinea ostilă, fără discernământ, Constantin Toma a declarat că se opune proiectelor deoarece Compania de Apă are rezultate foarte slabe. Aceasta în condiţiile în care operatorul de apă şi canalizare are performanţe greu de egalat la nivel naţional, iar primarul Buzăului este acelaşi Constantin Toma care a falimentat toate firmele din cadrul Grup Romet şi are datorii de zeci de milioane de euro.

Încă din debutul şedinţei Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008”, entitate care grupează localităţile din judeţul Buzău unde operează Compania de Apă, primarul Buzăului Constantin Toma a cerut ca întâlnirea să fie amânată pe motiv că nu a avut cum să studieze proiectele pe ordinea de zi. Motivele invocate de edil nu au avut însă ecoul scontat, având în vedere că proiectele supuse dezbaterii erau publice încă de acum o săptămâna.

Edilul Buzăului fost singurul membru al asociaţiei care a votat împotriva proiectelor propuse pe ordinea de zi. Bineînţeles, Constantin Toma a vociferat la fiecare punct de pe ordinea de zi, chiar dacă era în necunoştinţă de cauză. Ca să-şi justifice, totuşi, atitudinea ostilă, fără discernământ, Constantin Toma a lăsat să se înţeleagă că se opune proiectelor deoarece Compania de Apă are rezultate foarte slabe. Aceasta în condiţiile în care operatorul de apă şi canalizare are performanţe greu de egalat la nivel naţional, iar primarul Buzăului este acelaşi Constantin Toma care a falimentat toate firmele din cadrul Grup Romet. Cu alte cuvinte, Toma confundă plusul cu minusul şi eşecul personal cu performanţă altora. Extrem de supărat din cauza că este ingnorat de toţi ceilalţi membri, Constantin Toma a ameninţat că nu va mai plăti cotizaţia anuală în cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008. Aceasta chiar dacă singur a recunoscut că nu ştie care este consecinţa unei asemenea decizii.

Războiul personal declanşat de Constantin Toma împotriva Companiei de apă Buzău îşi va consuma un nou episod la următoarea şedinţa a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008, care va fi stabilită astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 4 =