TOMA: ILEGAL NON-STOP

0
1830

Încă o lovitură în plin primită de primarul Buzăului Constantin Toma în tentativa sa de a prelua Compania de Apă. Tribunalul Dâmboviţa a anulat hotărârile Consiliului Municipal Buzău de anul trecut privind modificarea actului constitutiv al Companiei de Apă şi impunerea unui auditor extern, hotărâri atacate în instanţă de către operatorul de apă şi canalizare. Eşecul lui Constantin Toma este cu atât mai usturător cu cât chiar edilul Buzăului a solicitat strămutarea procesului la Dâmboviţa, considerând că, la Buzău, Justiţia îi este nefavorabilă.

Magistraţii Tribunalului Dâmboviţa i-au confirmat ieri, încă o dată, primarului Buzăului, Constantin Toma, că încercările sale de a prelua controlul asupra Companiei de Apă, cel mai profitabil operator aflat în subordinea municipalităţii, sunt, nu doar sortite eşecului, ci şi ilegale. Judecătorii au anulat nu mai puţin de 3 hotărâri ale Consiliului Local Municipal Buzău, emise în lunile iulie şi septembrie a anului trecut, prin care edilul încercă să impună un auditor extern şi să schimbe actul constitutiv al Companiei de Apă. De altfel, toate aceste hotărâri ale Consilului Local Municipal Buzău, impuse de primarul Constantin Toma, nu au fost contestate doar de Compania de Apă, ci de toate organismele, începând cu Prefectura Buzău şi încheind cu Ministerul Fondurilor Europene şi Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare.
Eşecul lui Constantin Toma în tentativa sa de a prelua controlul Companiei de Apă este cu atât mai usturător cu cât chiar edilul Buzăului a solicitat strămutarea procesului la Dâmboviţa, considerând că, la Buzău, Justiţia îi este nefavorabilă.

Decizia magistraţilor Tribunalului Dâmboviţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel, însă având în vedere hotărârile anterioare ale instanţelor de judecată este improbabil că primarul Constantin Toma va avea sorţ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =